©2018 Revision København

For os, udtrykker navnet Revision København kvalitet, professionalisme samt et prisdygtigt produkt.

Revisionsfirma udfører professionelt arbejde

Revision København fungerer som et samarbejde og ikke mindst et kvalitetsstempel mellem to revisionsvirksomheder:​

Revision København Godkendt Revisionspartnerselskab
og
​Revision København Statsautoriseret Revisionsanpartsselskab VBR​

Begge er naturligvis medlemmer af FSR – DANSKE REVISORER.

Vi har derfor en bred trup af professionelle revisorer, der alle er klar til at stille op, når din virksomhed skal have en kvalitetsbevidst og personlig rådgivning. Vore erfaringer spænder indenfor mange områder og kan derfor håndtere både små virksomheder og større virksomheder. Vores kundesegment er blandet, men er fortrinsvis placeret i de små- og mellemstore virksomheder. Vi tilbyder revision i Frederiksberg, Vanløse og København.

Vi stræber mod, at alle kunder, stor som lille, modtager den for os afgørende personlige kvalitetsbevidste rådgivning.​​

Kontakt os på telefon 70 260 630 eller på e-mail info@revisionkbh.dk hvis du vil vide mere om os.

Værdigrundlag​

I Revision København mener vi, at kvalitet altid skal være i højsædet. Vi bestræber os på at levere rådgivning med stor kvalitet, men ikke mindst også med personlighed. Vi er offentlig godkendte revisorer og har således dét kvalitetsstempel, der skal til for at afgive revisionserklæringer samt andre erklæringer med sikkerhed.

​Kunden kan i Revision København forvente, at der bliver tilknyttet en fast revisor til dem. Dette giver den gode kontakt kunde og revisor imellem, som gør det nemt for kunden at henvende sig og også behageligt når revisor og kunde skal samarbejde.

Vi karakteriserer os derfor som revisorer med personlighed.​​

Få mere at vide

 

Kontakt os på telefon 70 260 630 hvis du vil vide mere om vores revision. Du kan også skrive til os på e-mail info@revisionkbh.dk.