Telefon: ​70 260 630 • E-mail: info@revisionkbh.dk

Internationalt

Som medlem af Russell Bedford får Revision København I/S adgang til internationale kunder samt til de nyeste værktøjer i branchen.

Som ny repræsentant for Danmark er Revision København I/S optaget i netværket Russell Bedford International, som omfatter 290 revisionsselskaber i flere end 100 lande. Medlemskabet er en del af  Revision Københavns internationale strategi. Stadig oftere sker det, at virksomhedens
kunder har aktiviteter på tværs af grænserne. Her vil det så godt som altid være muligt at finde en anden virksomhed i netværket, som kan træde til med viden om den lokale lovgivning for etablering af datterselskaber, beskatning mv.

 

”Vi er meget tilfredse med at tilslutte os et netværk, som er aktiv på de europæiske og globale markeder af interesse for vores klienter. Virksomhederne i Russell Bedford International har vist, at de er i stand til
at udnytte netværket til at opfylde de behov, som især små og mellemstore virksomheder samt internationale udviklingsorganisationer har for revisionsydelser på tværs af grænserne,” siger Bo Andersen, partner i Revision København.

 

Lige som de danske kunder får adgang til udenlandske revisorer med lokalkendskab, forventer Revision København også at få ny aktivitet i forbindelse med ydelser til udenlandske kunder med interesse i Danmark. Desuden sikrer deltagelsen i netværket, at den danske virksomhed holder sig a jour med den nyeste internationale udvikling inden for software og andre redskaber i branchen.

​​

Kontakt: Bo Andersen, partner, Revision København 70 26 06 30 boa@revisionkbh.dk

Kontakt: Mads Lutz Jørgensen, partner, Revision København 70 26 06 30 mlj@revisionkbh.dk

Revision København
blev etableret i 2002. Partnere er Bo Andersen, Brian Hansen, Kasper Foght, Børge Nørvang Jensen og Mads Lutz Jørgensen. Virksomheden har ca. 30 medarbejdere. Den overvejende del af de ca. 1.200 klienter er små og mellemstore virksomheder, bl.a. vognmænd, produktionsvirksomheder, virksomheder i detailhandlen, læger, tandlæger og andre selvstændige samt en række halvoffentlige organisationer inden for bl.a. udviklingsbistand mv.

 

www.revisionkbh.dk

 

Russell Bedford International blev etableret i 1983. Netværket har i dag ca. 600 partnere,
ca. 5.000 medarbejdere og 290 kontorer i flere end 100 lande i Europa, Nord-,
Mellem- og Sydamerika, Afrika og Asien.

 

www.russellbedford.com

 

For forespørgsler herom kontakt venligst:

Bo Andersen

Statsautoriseret revisor

​Telefonnummer +45 70260630

​Email: BOA@REVISIONKBH.DK

Mads Lutz Jørgensen

Cand.merc.aud.

​Registreret revisor FSR Danske Revisorer

​Telefonnummer +45 70260630

​E-mail: MLJ@REVISIONKBH.DK

Revision Copenhagen is a member of Russell Bedford, which is a global network of independent firms of accountants, auditors, tax advisers and business consultants.

Ranked as one of the world's top accounting networks*, Russell Bedford is represented by some 600 partners, 5000 staff and 290 offices in more than 100 countries in Europe, the Americas, Middle East, Africa, Indian Sub-Continent and Asia-Pacific.

This collaboration gives us - and our customers - the ability to use various accounting and consulting firms spread across Europe.

​​For inquiries and more information please contact:

 

 

Bo Andersen

State Authorized auditor

Telephone: +45 70260630

​Email: BOA@REVISIONKBH.DK​

Mads Lutz Jørgensen

Certified Public Accountant, FSR
MSc in Business Economics and Auditing

​Telephone: +45 70260630

​E-mail: MLJ@REVISIONKBH.DK

Revision København

CVR: 34619654

CVR: 34452342

​Nimbusparken 24, 3. sal

2000 Frederiksberg

Telefon: +45 70 260 630

E-mail: info@revisionkbh.dk