Telefon: ​70 260 630 • E-mail: info@revisionkbh.dk

​Jobbet indenfor revision​

Det indebærer ofte flere overvejelser, forinden man som ung aspirant vælger at beskæftige sig indenfor revisorfaget. Eksempelvis skal man vælge, om man vil starte i en revisionsvirksomhed som elev eller måske i stedet være fuldtidsstuderende. Vælges elevvejen påbegyndes et elevforløb, som er et struktureret forløb, hvor man støder på opgaver, der skal medvirke til at give de fleste af de grundlæggende forudsætninger til brug for en senere revisoruddannelse, herunder særligt bogføring og regnskabsforståelse. Afhængig af alder og egne forudsætninger er der også mulighed for at påbegynde et HD-forløb, hvor man som aspirant typisk ansættes som revisortrainee. Vælges at være fuldtidsstuderende vil man i stedet hurtigere gennemgå den teoretiske uddannelse, men have en del mangler indenfor løsning af praktiske revisionsopgaver.

​Revision København anbefaler, at man starter sin beskæftigelse indenfor revisorfaget enten som revisortrainee eller revisorelev. Dette giver nogle gode grundlæggende forudsætningen for ens videre færd til en endelig revisoruddannelse som statsautoriseret revisor. Uddannelse til registreret revisor består til og med 2013, jf. FSR - DANSKE REVISORERS udkast til fremtidig uddannelsesforløb og kan følgeligt også vælges indtil endelig sammenlægning.

​Dette er dog individuelt, og skal derfor besluttes af den enkelte aspirant.

Foreningen af Registrerede Revisorer FRR (Nu FSR - DANSKE REVISORER) har udarbejdet en såkaldt kogebog, hvoraf flere forskellige revisormedarbejdere giver deres besyv på tilværelsen som revisor, herunder en af vor egne. Der forefindes endvidere nemme og billige opskrifter, hvorfor bogens navn således er fremkommet.

​Gå til FRR's kogebog her:

​FRR's kogebog 2009 (madforslag fra revisorer under udddannelse)

Efter endt elevforløb vil der være mulighed for at fortsætte på kandidat-linien for revisorer, Cand.Merc.Aud. Uddannelsen kan tages på Copenhagen Business School.

​Læs i øvrigt mere om uddannelsen til Statsautoriseret revisor her: Bliv revisor!

​Hvis du ønsker at læse mere om Revision København's revisor og revisionsarbejde så klik her!​

Revision København

CVR: 34619654

CVR: 34452342

​Nimbusparken 24, 3. sal

2000 Frederiksberg

Telefon: +45 70 260 630

E-mail: info@revisionkbh.dk